| Contact
 | Kosten
 | Lid worden
 | Proefles
 | 
Zoeken in de site
 | Zwemtijden

Locatie: 

> Home > Zwemles > Zwemvaardigheden > Survival

Survival Zwemmen

Als je klaar bent met je zwemdiploma C, dan kun je nog steeds een hele hoop leuke dingen doen met zwemmen. Je kunt verder gaan met nog beter te leren zwemmen door bijvoorbeeld je zwemvaardigheidsdiploma's te gaan halen. Maar je kunt ook nog iets heel anders gaan doen, namelijk... Survival Zwemmen. Weet je al wat dat is?

Bij Survival zwemmen leer je niet alleen om jezelf te redden, dus te overleven, maar je leert ook om anderen te redden. Dat doen we op allerlei leuke manieren. We gaan bijvoorbeeld in en uit een boot klimmen, onder water zwemmen terwijl je niets ziet en we zwemmen met laarzen en regenkleding.

Tijdens het Survival zwemmen hoef je geen banen te zwemmen en gaan we ook niet meer kijken hoe goed je zwemt. In plaats daarvan gaan we kijken of we samen iets leuks kunnen doen en daarbij ook nog iets leren.

Meedoen?

Ben jij nu ook nieuwsgierig naar Survival Zwemmen? Je kunt je dan aanmelden voor een proefles op zondag van 11.10 tot 11.50 uur. Vraag voor meer informatie gerust even op het bad.

Hopelijk tot snel!

De Survival groep.


Zwemvereniging Tilburgse Watervrienden

Aangesloten bij de Nederlandse Culturele Sportbond
Koninklijk goedgekeurd 31-12-1971
Telefoon: 06 - 53 77 64 24
E-mail: gebruik ons contactformulier
Postadres: Postbus 5, 5000 AA Tilburg
Kamer van Koophandel nummer: 40258678
IBAN voor contributie: NL91 INGB 0001 9456 57


WhatsApp Facebook Instagram

© 2023 Zwemvereniging Tilburgse Watervrienden
Voor het laatst aangepast op 18 december 2021.